Μαθαίνοντας θαλάσσιο σκι από μία Hall of Famer! (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Μαθαίνοντας θαλάσσιο σκι από μία Hall of Famer! (gTV)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη έμαθε τα βασικά του θαλάσσιου σκι από την κορυφαία του αθλήματος, Αγγελική Ανδριοπούλου και σας τα μεταφέρει στο πιο... καλοκαιρινό βίντεο, μέσα από τη θάλασσα!

Λένε ότι για να μάθεις κάτι σωστά, πρέπει να στο διδάξουν οι κορυφαίοι. Και για το θαλάσσιο σκι, δεν υπάρχει κάποια καλύτερη, από την Αγγελική Ανδριοπούλου. Προσέξτε το παλμαρέ της:

7 Παγκόσμια μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών: 3 χρυσά & 4 αργυρά
7 Παγκόσμια μετάλλια σε Παγκόσμιους Αγώνες (World Games): 3 χρυσά & 4 χάλκινα
2 Παγκόσμια μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων: 1 ασημένιο & 1 χάλκινο
Παγκόσμιο Ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το 2007 στο Άλμα Γυναικών με 54,90 μέτρα
52 Πανευρωπαϊκά μετάλλια: 18 χρυσά, 25 αργυρά, 9 χάλκινα
Πανευρωπαϊκά ρεκόρ στις Φιγούρες Νεανίδων με 7490 βαθμούς, στο Άλμα Νεανίδων με 41,80 μέτρα και στο τρίαθλο Νεανίδων με 2.949,10 βαθμούς
75 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνιους Αγώνες από το 1988 έως το 2013
Πανελλήνια Ρεκόρ: 8550 βαθμοί στις Φιγούρες – 54,90 μέτρα στο Άλμα – 4,5 μπάλες στα 11,25 μέτρα σκοινί με 55 χλμ. στο Σλάλομ – 3.064,60 βαθμοί στο Τρίαθλο.

Μάλιστα, στις 8 Σεπτεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση στο Παρίσι, η Αγγελική Ανδριοπούλου θα γίνει η πρώτη ελληνίδα που θα ενταχθεί στο Hall of Fame του θαλάσσιου σκι, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών και ότι αν το άθλημα ήταν Ολυμπιακό, τότε σίγουρα θα είχε κατακτήσει αρκετά Ολυμπιακά μετάλλια.

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εμείς θελήσαμε να μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για το θαλάσσιο σκι και συναντήσαμε την Αγγελική στο Vouliagmeni Waterski & Wakeboard School, το οποίο κι ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.