Κοκκινάκης: «Δεν μου είναι εύκολο να εκφραστώ για την Σαράποβα»

Κοκκινάκης: «Δεν μου είναι εύκολο να εκφραστώ για την Σαράποβα»

bet365

O Θανάσης Κοκκινάκης, έπειτα από 18 δύσκολους μήνες, στο διάστημα των οποίων υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και αντιμετώπισε προβλήματα σε κοιλιακούς και αγκώνα μίλησε για τις wild card που δίνονται απλόχερα στην Μαρία Σαράποβα.

Ο ταλαντούχος Ελληνοαυστραλός τενίστας το 2015 εντυπωσίασε καταφέρνοντας να βρεθεί στη δεύτερη χρονιά του ως επαγγελματίας στο τοπ-100 του κόσμου, όμως οι ατυχίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος δεν συνοδεύτηκαν με τις διευκολύνσεις που έχει η Σαράποβα.

«Δεν μου είναι εύκολο να εκφραστώ για την Μαρία Σαράποβα. Αν πω κάτι, νιώθω ότι θα με παρενοχλήσουν. Δεν μπορείς να εκφραστείς στο twitter εξαιτίας όλων αυτών που την υποστηρίζουν. Το προσπάθησαν στο παρελθόν. Έδωσα συγχαρητήρια στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (πρώην σύντροφο της Σαράποβα), μετά την ανακοίνωση του ότι βγαίνει με τον Νικόλ Σχέρζινγκερ, όμως μετά έπρεπε να τα βγάλω πέρα με τον στρατό της Μαρία Σαράποβα.

Δεν ξέρω τα μέσα και έξω του ντόπινγκ, αλλά ίσως να μην πρέπει να παίρνεις wild cards. Βεβαίως κατανοώ και την θέση του Ρολάν Γκαρός, είναι τεράστιο όνομα, και έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα μας, επομένως είναι φυσικό να την θέλουν στο ταμπλό», δήλωσε ο Κοκκινάκης.

Σε ότι αφορά στη Σαράποβα προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Όπεν της Μαδρίτης επικρατώντας Μιργιάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι με 4-6, 6-4, 6-0.

Εκεί την περιμένει η Γιουτζίν Μπουσάρ, η οποία προ ημερών είχε τοποθετηθεί αρνητικά για την απόφαση των διοργανωτών να δώσουν wild card στην Σαράποβα στο πρώτο της τουρνουά στην Στουτγκάρδη έπειτα από την 15μηνη τιμωρία. Η Αμερικανίδα κέρδισε με 6-4, 4-6, 6-1 την Αλιζέ Κορνέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα