Φετινό ρεκόρ για Γκούσιν, νίκη για Προδανά, καλή εμφάνιση για Ρωμαίου στις ΗΠΑ

Gazzetta team
Φετινό ρεκόρ για Γκούσιν, νίκη για Προδανά, καλή εμφάνιση για Ρωμαίου στις ΗΠΑ

bet365

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε η Τατιάνα Γκούσιν, που πραγματοποιεί συντηρητική σεζόν, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα στα πόδια.

Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε μέρος σε αγώνες που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της στη Τζόρτζια και ξεπέρασε το 1,81 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ και της έδωσε την τρίτη θέση στον αγώνα. Η αθλήτρια στη συνέχεια απέτυχε στα 1,86 μέτρα.

Στην ίδια διοργάνωση η Γεωργία Στεφανίδη, αφού λίγες ώρες πριν ορκίστηκε, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης των σπουδών της, ξεπέρασε τα 3,81 μ. στο επί κοντώ και ήταν τέταρτη.
Ο Αλέξης Προδανάς ήταν νικητής στη σφυροβολία στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Πανεπιστημίου της Βαλτιμόρης με βολή στα 62,17 μ. και έγινε ο πρώτος αθλητής του Πανεπιστημίου, που κατακτά τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνισμα στη διοργάνωση.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Εξάλλου τον ρυθμό της αρχίζει και βρίσκει η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που συμμετείχε σε αγώνες που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της στο Κάνσας είχε καλύτερο άλμα στα 13,19 μ. (3,6).

Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της την ερχόμενη εβδομάδα με στόχο να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (13,55 μ.). Η Ρωμαίου θα έρθει στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσει τους αγώνες της, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα