ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 7-6

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 7-6

bet365

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 7-6 του Ολυμπιακού στη έδρα της και έκανε το 2-0 στις νίκες στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών. Τα κορίτσια του Αλεξίας Καμμμένου έπαιξαν με ψυχή και πίστη για τη νίκη κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα και τη Δευτέρα διεκδικούν το τρόπαιο.

Η νίκη της Βουλιαγμένης κόντρα σε μία ομάδα υπερδύναμη όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε στον τελικό του Champions League, αναδεικνύει το μεγαλείο του αθλητισμού. Σε έναν αγώνα μπορεί να υπάρχουν φαβορί, όμως το ματς τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα και η νεανική ομάδα της Βουλιαγμένης το πίστεψε και έκανε αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε αδύνατο.

Στο ματς, η Βουλιαγμένη ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ της Χριστίνας Τσουκαλά, στο 6:00, με τον Ολυμπιακό να απαντά άμεσα με την Ελευθερία Πλευρίτου. Η Βασιλική Διαμαντοπούλου έδωσε ξανά προβάδισμα στις γηπεδούχους στο 3:31 κάνοντας το 2-1, με την Αβραμίδου να ισοφαρίζει εκ νέου στο 1:29.
Η Ξενάκη με δύο παίκτριες πάνω της πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, με την αρχηγό του Ολυμπιακού να ισοφαρίζει για τρίτη φορά σε 3-3 0:40 πριν από τη λήξη της περιόδου .

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Χυδηριώτη έκανε το 4-3, με την Ασημάκη να φέρνει το ματς στα ίσα, πετυχαίνοντας εντυπωσιακό γκολ, παρότι είχε πάνω της τρεις παίκτριες.
Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι έβαλε για πρώτη φορά μπροστά τον Ολυμπιακό στο 1:32, διαμορφώνοντας το 4-5.
Αξιοσημείωτη στο πρώτο ημίχρονο είναι η εμφάνιση της Έλενας Κούβδου, η οποία αποσόβησε ουκ ολίγα σίγουρα γκολ.

Με ένα επιμέρους 3-0 από τις Ξενάκη (7:26), Χυδηριώτη (5:31) και Κούλχαας (1:39), η Βουλιαγμένη βρέθηκε να προηγείται για πρώτη φορά με δύο γκολ, χάρη στην πολύτιμη συμβολή της Κούβδου, η οποία συνέχισε να βγάζει ό,τι κατευθυνόταν προς την εστία της.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός με το άγχος να βαραίνει τις πλάτες των παικτριών του υπέπεσε σε πολλά και παιδαριώδη λάθη, με την Σμιτ απλώς να μειώνει σε 7-6.

Η Βουλιαγμένη την προσεχή Δευτέρα θα πάει στο «Π. Καπαγέρωφ» με στόχο την τρίτη νίκη που θα της δώσει το τρόπαιο.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 7-6
Οκτάλεπτα
: 3-3, 1-2, 3-0, 0-1
ΝΟ Βουλιαγμένης: Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Βασ. 1, Ξενάκη 2, Χυδηριώτη 2, Κούλχαας 1,

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα