Καμμένου: «Δεν έχει οφέλη η νίκη, κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Καμμένου: «Δεν έχει οφέλη η νίκη, κρατάμε την καλή εμφάνιση»

bet365

Η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της μετά το μπρέικ της Βουλιαγμένης στην έδρα του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της σειράς των πλέι οφ, τόνισε ότι η νίκη αυτή δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, μένοντας στην κλάση του Ολυμπιακού.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης είπε: «Δεν έχει οφέλη η νίκη, κρατάμε την καλή εμφάνιση, αλλά δε σημαίνει κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με χαρακτήρα και το έχει κερδίσει με τα αποτελέσματα με πολύ καλές εμφανίσεις και τίτλους τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς από την άλλη είμαστε μία νεανική ομάδα, αλίμονο λοιπόν, αν ενθουσιαστούμε.

Πρόκειται για μία ομάδα με βάθος στο πάγκο τόσο με ξένες αλλά και Ελληνίδες παίκτριες.

Κρατάμε την καλή απόδοση, η οποία σήμερα συνοδεύτηκε και με το αποτέλεσμα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει πάντα. Το μπρέικ της έδρας στο γυναικείο πόλο δεν σημαίνει τίποτα.
Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε με ψυχραιμία το ματς δείχνοντας προσήλωση στην άμυνα η οποία είναι και το κλειδί».

Η τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Έλενα Κούβδου επεσήμανε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε. Δεν έχει αξία η προσωπική εμφάνιση όσο το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην φιναλίστ Ευρώπης.
Όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Τέτοια αποτελέσματα μας βοηθούν να καταλαβαίνουμε τις δυνάμεις μας, ο Ολυμπιακός πλέον είναι αυτός που έχει το άγχος, γιατί είναι μία ομάδα με υψηλό μπάτζετ και είναι το απόλυτο φαβορί.

Η ψυχραιμία, κάτι που χάναμε σε άλλα παιχνίδια ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη, φτάνοντας σε καλές άμυνες και ουσιαστικές επιθέσεις.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Euroleague όχι ως φαβορί αλλά κατέκτησε τη δεύτερη θέση και του αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτή τη διάκριση, όμως το πρωτάθλημα είναι κάτι άλλο.
Έπειτα από τα επτά μεταξύ μας ματς, ακολουθεί το παιχνίδι στο Λαιμό, το οποίο θα κριθεί στην ψυχή και την ψυχραιμία περισσότερο απ' ότι στην τακτική.

H αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε από την πλευρά της: «Ήταν έκανα κακό παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε νωθρά και βρεθήκαμε

να χάνουμε 5-1. Ισοφαρίσαμε και στην επόμενη φάση η Βουλιαγμένη πέρασε μπροστά με πέναλτι. Σίγουρα ο πρωταθλητής δεν κρίνεται στο πρώτο ματς. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλή ομάδα, ξέραμε ότι δεν θα είχαμε καθόλου εύκολο έργο. Τώρα πρέπει να πάμε να κάνουμε στο Λαιμό το μπρέικ. Έχουμε μία ολόκληρη μέρα για να δούμε τα τραγικά λάθη που κάναμε και τα οποία ματς στοίχισαν.


Δεχτήκαμε αστεία γκολ και αυτό δεν επιτρέπεται σε έναν τελικό. Στο Λαιμό θα δώσουμε τα πάντα», για τον αν ήταν επηρεασμένη η ομάδα από τον χαμένο τελικό στην Euroleague η αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Σίγουρα υπάρχει πικρία για την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου, όμως είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον τίτλο του φαβορί με πράξεις και όχι με λόγια».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα