Γυναίκες έτοιμες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Gazzetta team
Γυναίκες έτοιμες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

bet365

Η σημερινή πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης του Κλουζ είναι αφιερωμένη στους άνδρες, αλλά τα κορίτσια της Εθνικής γυναικών είναι έτοιμα να πάρουν σειρά την Πέμπτη (20/04) στον δικό τους προκριματικό, που θέλουν να συνοδευτεί από επιτυχημένες εμφανίσεις και σπουδαίες διακρίσεις...

Η ελληνική τετράδα θα εμφανιστεί σε δύο δόσεις στην «Σάλα Πολιβαλέντα»: Την αρχή θα κάνουν το πρωί (10:00 - 12:00) στον 1ο Όμιλο η Αργυρώ Αφράτη, που θα παρουσιάσει προγράμματα και στα τέσσερα όργανα του σύνθετου ατομικού με βλέψεις εισόδου στην προνομιούχο 24άδα, καθώς και η Ιωάννα Ξουλόγη, η οποία έχει ένα αρκετά καλό πρόγραμμα στη δοκό, ενώ θα συμμετάσχει επίσης στις ασκήσεις εδάφους.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το απόγευμα (16:15 - 18:00), στον 3ο από τους συνολικά τέσσερις Ομίλους, θα έρθει η σειρά της Βασιλικής Μιλλούση και της Βάλιας Πλυτά, που θα αγωνιστούν αμφότερες σε ασύμμετρους ζυγούς και δοκό ισορροπίας, αλλά με διαφορετικές φιλοδοξίες: Η Μιλλούση ποντάρει πολλά στη δοκό και θα κυνηγήσει την πέμπτη της πρόκριση σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ η Πλυτά διαθέτει πρόγραμμα αξιώσεων στους ασύμμετρους ζυγούς.

Οι οκτώ φιναλίστ σε καθένα από τα όργανα, καθώς και οι 24 φιναλίστ του σύνθετου ατομικού, θα προκύψουν μετά τη διεξαγωγή του τελευταίου Ομίλου του προκριματικού.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 20 Απριλίου (σε ώρες Ελλάδας) και οι ελληνικές συμμετοχές:

10:00 - 12:00: Προκριματικός γυναικών, 1ος Όμιλος (Αφράτη, Ξουλόγη)
13:30 - 15:30: Προκριματικός γυναικών, 2ος Όμιλος
16:15 - 18:00: Προκριματικός γυναικών, 3ος Όμιλος (Μιλλούση, Πλυτά)
18:30 - 20:30: Προκριματικός γυναικών, 4ος Όμιλος

50 ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης, ονομαστικός χορηγός και… αρκετό κρύο

Με πολλή βροχή και αρκετό κρύο ξεκίνησε η διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Τρανσυλβανίας και μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει ακόμα περισσότερο μέσα στο επόμενο διήμερο, υποχωρώντας μέχρι τους -2 βαθμούς Κελσίου!

*Παρούσα στους αγώνες, με την ιδιότητα της επίσημης πρέσβειρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είναι η εμβληματική Νάντια Κομανέτσι, η οποία εκτός των άλλων αποτελεί την πολυνίκη του θεσμού στην ιστορία της ρουμανικής ενόργανης, με εννιά χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσα έχει και ο Μαριάν Ντραγκουλέσκου στην κατηγορία των ανδρών.

*Εντυπωσιακά είναι τα μεγέθη της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων, αφού η ρουμανική δημόσια τηλεόραση TVR πρόκειται να μεταδώσει συνολικά 50 ώρες προγράμματος, πρωτοπορώντας σε αρκετούς τομείς: Για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού πρόκειται να καλυφθούν «ζωντανά» ακόμα και οι προκριματικοί ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ η TVR είχε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ακόμα και στην επίσημη προπόνηση της κατηγορίας γυναικών, την Τρίτη (18/04).
Ξεχωριστό ρόλο σε όλη αυτή την παραγωγή θα έχει η δις «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας (στο άλμα και στο ομαδικό), Μόνικα Ρόσου, η οποία πλέον εργάζεται ως παρουσιάστρια στη ρουμανική τηλεόραση.

*Οι χορηγίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου αθλητισμού και η ευρωπαϊκή γυμναστική ακολουθεί τον δρόμο της εξέλιξης, έχοντας για πρώτη φορά ονομαστικό χορηγό σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης. Το επίσημο όνομα της διοργάνωσης συνοδεύεται από εκείνο της “Petrom”, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οικονομική υποστήριξη της οποίας έκανε εφικτή την ανάληψη των αγώνων.

 

Τελευταία Νέα