Στο Σύνταγμα το επί κοντώ ανδρών, αλλαγή ημερομηνίας για το Γκαλά γυναικών

Gazzetta team
Στο Σύνταγμα το επί κοντώ ανδρών, αλλαγή ημερομηνίας για το Γκαλά γυναικών

bet365

Διήμερη δυνατή αγωνιστική δράση θα υπάρξει τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Την 1η Ιουνίου όπως είναι γνωστό θα γίνει το Athens Street Pole Vault, το οποίο διοργανώνει η ομοσπονδία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλο χορηγό την DHL.

Οι κορυφαίοι άνδρες επικοντιστές της χώρας μας, αλλά και ορισμένοι από τους καλύτερους του πλανήτη θα αγωνιστούν στην πλατεία Συντάγματος σε έναν αγώνα, που έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα event της Ευρώπης και από φέτος ανήκει στην κατηγορία Special Premium της EAA.

Μία ημέρα νωρίτερα στην Φιλοθέη, θα γίνει το Γκαλά Γυναικών, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών από όλη την Ευρώπη. Η διοργάνωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου, όμως, τελικά θα γίνει την Τετάρτη 31 Μαΐου και αναμένεται και φέτος να προσφέρει συγκινήσεις τους Ελληνες φιλάθλους.

Οι δύο διοργανώσεις αναμένεται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα και εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά να τραβήξουν την προσοχή των φίλων του στίβου από όλο τον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα