Η ΚΟΕ εγκαινιάζει το πρόγραμμα Greek Masters Aquatics!

Gazzetta team
Η ΚΟΕ εγκαινιάζει το πρόγραμμα Greek Masters Aquatics!

bet365

Με αφορμή και τους 3ους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης MASTERS, που έγιναν το Σαββατοκύριακο (18-19 Μαρτίου0 στο ΟΑΚΑ, η ΚΟΕ ξεδιπλώνει το πρόγραμμα της Greek Masters Aquatics (Έλληνες Βετεράνοι Υγρού Στίβου) με υπεύθυνο συντονιστή τον παλιό πρωταθλητή κολύμβησης Σπύρο Μπιτσάκη.

Η Ομοσπονδία, το διήμερο των αγώνων, μοίρασε στο ΟΑΚΑ σχετικό έντυπο υλικό όπου και καταγράφονται οι άξονες και οι στόχοι του προγράμματος που βρίσκεται πλέον στο στάδιο της υλοποίησης.

Το γενικό σλόγκαν είναι «Υγεία – Ευχαρίστηση – Αθλητική δράση» και η φιλοσοφία του προγράμματος «η προαγωγή της υγείας, της ευγενούς άμιλλας, της διασκέδασης, της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας και αθλητικής ικανότητας, μέσω των αθλημάτων του υγρού στίβου».

Στόχοι του προγράμματος είναι:

*Η προώθηση των αξιών του αθλητισμού

*Η ενθάρρυνση και προώθηση της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της υγείας και σε μεγαλύτερες ηλικίες, δίνοντας τη ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στη δια βίου άσκηση σε αγωνιστικό επίπεδο

*Η ενθάρρυνση των σωματείων, αλλά και των τοπικών κοινοτήτων, να καθιερώσουν προγράμματα MASTERS

*Η ενίσχυση της φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών διαχρονικά

Κάθε άνθρωπος ηλικίας άνω των 25 ετών μπορεί να μετέχει στους Masters, χωρίς να τίθεται ανώτατο όριο ηλικίας, αλλά και προϋποθέσεις επιπέδου φυσικής του κατάστασης

Τα προγράμματα των Masters μπορούν να λειτουργήσουν στα Δημοτικά κολυμβητήρια, τα Ιδιωτικά γυμναστήρια, τα Ξενοδοχεία, τα Ιδιωτικά κολυμβητήρια, τις Στρατιωτικές κολυμβητικές εγκαταστάσεις, τις θαλάσσιες εγκαταστάσεις σε επιλεγμένες ακτές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα