Σε... σούπερ 4άδα στη Χάβρη ο Εξακουστίδης!

Σε... σούπερ 4άδα στη Χάβρη ο Εξακουστίδης!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τα ρινγκ της λαμπερής διοργάνωσης του Α-1 ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν τον Έλληνα πρωταθλητή, Σταύρο Εξακουστίδη, σε τετράδα «φωτιά» στις 22/4 στη Χάβρη της Γαλλίας.

Ο Σταύρος Εξακουστίδης ετοιμάζεται για το νέο δυνατό του αγώνα που θα γίνει τον Απρίλιο στη Χάβρη σε 4άδα... φωτιά που μπορεί να αποτελέσει την... πύλη για την παρουσία του στο επόμενο Glory!

Συγκεκριμένα, ο «Nirvana», θα παίξει στις 22/4 στην πολύ γνωστή διοργάνωση Α-1, εκεί όπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε ξεκινήσει να δημιουργεί το μύθο του από την Αυστραλία.

Πρόκειται για ένα τουρνουά που αποτελείται από 4 τετράδες. Ο Εξακουστίδης θα πάρει μέρος στην 3η τη σειρά και στην περίπτωση που νικήσει θα παίξει το Σεπτέμβριο στην τελική 4άδα, όπου θα απαρτίζεται από τους θριαμβευτές των 4άρων προηγουμένων τουρνουά. Από εκεί, ο νικητής, πέρα από το σημαντικό χρηματικό έπαθλο, θα κερδίσει το εισιτήριο στο Glory, διοργάνωση τα ρινγκ της οποίας έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει τα πιο λαμπερό ονόματα στον χώρο του Kickboxing και ουδείς Έλληνας έχει καταφέρει ποτέ να παίξει εκεί. Ετσι, αν καταφέρει ο Εξακουστιδης θα μετουσιώσει ένα όνειρο πολλών συναθλητών του.

Μετά τη Ρουμανία και την Κίνα, ο Έλληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη Γαλλία, κάνοντας την ελληνική σημαία να κυματίζει στα σπουδαιότερα events.

 

Τελευταία Νέα