Ούτε που σκέφτεται να σταματήσει ο Φέντερερ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ούτε που σκέφτεται να σταματήσει ο Φέντερερ!

bet365

Mε συνέντευξη του στους New York Times o Ρότζερ Φέντερερ προμήνυσε ότι θα τον βλέπουμε για αρκετά χρόνια ακόμη, αφού δεν σκέφτεται να σταματήσει!

«Κατανοώ εκείνους που λένε πως θα ήταν ιδανική στιγμή, αλλά νιώθω πως έχω δουλέψει πολύ για όλα αυτά και πως το αγαπώ πολύ. Και ακόμα η δεξαμενή μου έχει πολλή ενέργεια. Ο στόχος όταν πήρα διάλειμμα 6 μηνών, ήταν να προετοιμαστώ για να μπορέσω να συνεχίσω για δυο ακόμα χρόνια, όχι μόνο για ένα τουρνουά.», δήλωσε ο Ελβετός «βασιλιάς», ο οποίος σε ηλικία 35 ετών κατέκτησε τον 18ο τίτλο του σε γκραν σλαμ και πρόσθεσε

«Αυτή η νίκη είχε ίσως τη μεγαλύτερη επίδραση σε ολόκληρη την καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί δεν έπρεπε να αγωνιστώ ξανά τις επόμενες εβδομάδες. Μου επιτρέπει να αποστασιοποιηθώ για λίγο και να το απολαύσω. Το 2003, όταν κέρδισα το Wimbledon για πρώτη φορά, είχα πάει την επόμενη μέρα στο Gstaad για να προπονηθώ. Είναι πολύ διαφορετικό αυτή τη φορά.»

Ο Ελβετός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο Dubai Tennis Championships, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απόλυτα βέβαιο: «Στις προπονήσεις, δε νιώθω ακόμα πως έχω επιστρέψει στο 100% μου. Πρέπει να είμαι προσεκτικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα