Η καλύτερη εξέδρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου του ΣΕΦ!

Gazzetta team
Η καλύτερη εξέδρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου του ΣΕΦ!

bet365

Το δικό της παιδικό χρώμα θα έχει η κερκίδα του ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής (19/2) στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού.

Περισσότερα από 400 παιδιά από συλλόγους κυρίως της Αττικής, αλλά όχι μόνο, θα παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ορισμένους από αυτούς από κοντά.


Η ομοσπονδία όπως και πέρυσι σε συνεργασία με ΕΑΣ κινητοποίησε τα σωματεία προκειμένου να φέρουν τα παιδιά των ακαδημιών στο στάδιο. Χαρακτηριστικό είναι πως μεταξύ αυτών που θα έρθουν στην Αθήνα είναι και 45 παιδιά από τον Αρχέλαο Κατερίνης. Στο ΣΕΦ θα έρθουν και παιδιά από τον Ευρώτα, που ανακηρύχθηκε Ευρωπαϊκή πόλη αθλητισμού για το 2017.

Ο δήμος της Λακωνίας με τους 17.700 κατοίκους θα συγκεντρώσει τους προβολείς της Γηραιάς Ηπείρου καθώς, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, πρόκειται να φιλοξενήσει μια σειρά εντυπωσιακών αθλητικών δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή της στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος θα κάνει εκδρομή στο ΣΕΦ προκειμένου παιδιά και οι συνοδοί τους να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.

Ωστόσο η παιδική κερκίδα είναι ανοιχτή για κάθε γονιό που θέλει να συνοδεύσει το παιδί του στο στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το κορυφαίο εγχώριο γεγονός.

 

Τελευταία Νέα