Ντίσελντροφ η Γάτου, Βιέννη Γιαννοπούλου και Νακόπουλος

Gazzetta team
Ντίσελντροφ η Γάτου, Βιέννη Γιαννοπούλου και Νακόπουλος

bet365

Εκτός συνόρων θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν η Μαρία Γάτου, που έχει ήδη κλείσει θέση στο γνωστό μίτινγκ του Ντίσελντορφ (1/2).


Η έμπειρη σπρίντερ έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και πλέον σκέφτεται τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (3-5/3). Η αθλήτρια του Αντώνη Τζήκου ευελπιστεί από τον πρώτο της αγώνα να «βγάλει» εισιτήριο για το Βελιγράδι (όριο 7.30), προκειμένου στη συνέχεια να προσηλωθεί στην προετοιμασία της.

«Είναι πιθανό μετά το Ντίσελντορφ να τρέξω στην ημερίδα του ΣΕΦ, όμως, αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα κάνω στο μίτινγκ της Γερμανίας. Σίγουρα θα είμαι παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», είπε η Ελληνίδα, που έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 7.29.

Εξάλλου εκτός συνόρων θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη χρονιά και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, αφού θα τρέξει στις 28/1 στο μίτινγκ της Βιέννης. Η πρωταθλήτρια των 800 μ., θέλει να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο (2.05.10) και από εκεί και πέρα αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες να κυνηγήσει το όριο (2.03.50) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Στην ίδια διοργάνωση έχει δηλώσει συμμετοχή και ο πρωταθλητής των 800 μ. και 1.500 μ. Κώστας Νακόπουλος, που όμως θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα τρέξει, αφού αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο πόδι.

Ο αθλητής ευελπιστεί στη διάρκεια της σεζόν να κυνηγήσει καλές εμφανίσεις και γιατί όχι και μια θέση στην ομάδα για Βελιγράδι. Στη Βιέννη θα αγωνιστεί και ο Χρήστος Παπούλιας στα 1.500 μέτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα