Μεγάλο ντέρμπι για τον αθλητή της χρονιάς!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Μεγάλο ντέρμπι για τον αθλητή της χρονιάς!

bet365

Δύο παιδιά που έλαμψαν στους Ολυμπιακούς και πίσω τους ο Έλληνας που φιλοδοξεί να δώσει το «παρών» στο Αll Star Game του ΝΒΑ! Ποιος θα αναδειχθεί αθλητής της χρονιάς; Ψηφίστε στα Gazzetta Awards 2016!

Το 2016 ήταν μια «γεμάτη» αθλητική χρονιά, η οποία βρήκε την Ελλάδα να χειροκροτεί περήφανα για την άνοδο στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο μερικά δικά της παιδιά. Ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν μέσα σε εκείνους που μας έκαναν περήφανους. Η πρωτιά λοιπόν στα Gazzetta Awards 2016 φαίνεται ότι θα παιχτεί μεταξύ τους!

Και φέτος το gazzetta.gr μοιράζει τα δικά του βραβεία για τους κορυφαίους της σεζόν, τους οποίους εκλέγετε όλοι εσείς με τις ψήφους σας. Για τους αναποφάσιστους, δίνουμε το λόγο και σε γνωστούς ανθρώπους του αθλητισμού, οι οποίοι δικαιολογούν τις επιλογές τους.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έβαλε επίλογο στην τεράστια καριέρα του με ένα αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο, χάνοντας κυριολεκτικά στο νήμα το χρυσό, με την υπερπροσπάθειά του να συγκινεί τους πάντες. Ο Πετρούνιας, από την πλευρά του, μέσα στο χρονιά που φεύγει έκανε ένα τρομερό... τρεμπλ, παίρνοντας χρυσό στο Παγκόσμιο, στο Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπαικούς Αγώνες και εκτόξευσε την ελληνική γυμναστική. Μεταξύ των δύο Ολυμπιονικών διεξάγεται τεράστιο ντέρμπι ψήφων, αφού οι δυο τους βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών σας! Η απόσταση μεταξύ τους φυσικά μπορεί να καλυφθεί τις επόμενες μέρες, οπότε η αναμέτρησή τους συνεχίζει να συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι θα πάει έτσι μέχρι το τέλος!

Τρίτος σε ψήφους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για τον οποίο αυτή την περίοδο επικρατεί ένας... χαμός στα Social Media, καθώς είναι υποψήφιος για να γίνει ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που θα παίξει στο All Star Game του NBA. Έχοντας πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας με 39 πόντους και κάνοντας όλο το Μιλγουόκι να παραμιλά μαζί του, είναι σίγουρο πως έχει ακόμα αρκετές ψήφους να μαζέψει! Ο ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, παραμένει σταθερή αξία και είναι εκείνος που κλείνει την τετράδα που προπορεύεται στα Gazzetta Awards 2016!

Ποιος είναι για εσάς ο κορυφαίος αθλητής του 2016; Ψηφίστε στα Gazzetta Awards!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards