Τεστάρει τις δυνάμεις των νέων ο Βλάχος!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τεστάρει τις δυνάμεις των νέων ο Βλάχος!

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ανάπαυλα του πρωταθλήματος και τεστάρει τους νέους κόντρα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

Στα 14 νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Θοδωρής Βλάχος για την μίνι προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία ξεκίνησε χθες, προστέθηκαν και οι «Ιταλοί», Γιώργος Δερβίσης, Άγγελος Βλαχόπουλος και Αλέξανδρος Γούνας.

Οι προπονήσεις, που πραγματοποιούνται στο εθνικό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» είναι διπλές, με την εθνική να αντιμετωπίζει τις δύο ημέρες που απομένουν (έως τις 30/12) την Βουλιαγμένη στην πρωινή και τον Ολυμπιακό στη βραδινή.

«Είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Νομίζω ότι από αυτό το καμπ θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι ημέρες των εορτών δεν προσφέρονται για προπονήσεις, όμως νομίζω ότι αυτό το μίνι τουρνουά θα αποτελέσει κίνητρο για όλους!», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα