Η Μαρία Ντάνου προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Gazzetta team
Η Μαρία Ντάνου προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

bet365

Η Μαρία Ντάνου τα πήγε περίφημα στην Ιταλία και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Βορείων Αθλημάτων που θα διεξαχθεί στο Λάχτι της Φιλανδίας.

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της FIS στο Valdidentro in Bormio της Ιταλίας, αγωνίστηκε η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας, Ντάνου Μαρία, στο αγώνισμα των 10km ελεύθερης τεχνικής. Ο υψηλός ανταγωνισμός στο επίπεδο των γυναικών, σε έναν δύσκολο αγώνα, ιδιαίτερα στον αθλητικό στίβο της πίστας, δεν πτόησε την Μαρία, η οποία κατάφερε να βελτιώσει την βαθμολογία της, αποσπώντας 174 βαθμούς FIS και να εξασφαλίσει την πρόκριση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Βορείων Αθλημάτων που θα διεξαχθεί στο Λάχτι της Φιλανδίας. Ο επόμενος αγώνας της είναι το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Goms της Ελβετίας.

H Μαρία Ντάνου θέλει τη νέα αγωνιστική περίοδο, να συμμετάσχει σε όσους περισσότερους διεθνείς αγώνες μπορεί ώστε να βελτιωθεί στη βαθμόλογίας FIS στην παγκόσμια κατάταξη και να έχει μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο Παγκοσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Λάχτι της Φιλανδίας το Φεβρουαριο. Μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της ΠιονγκΤσάνγκ το 2018.

 

Τελευταία Νέα