Νέα συμφωνία για το τάεκβοντο

Gazzetta team
Νέα συμφωνία για το τάεκβοντο

bet365

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και η ECONOMIST HELLAS Α.Ε. ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, με σκοπό τη διάδοση και προώθηση του αθλήματος καθώς και την εμπορική εκμετάλλευση όλων των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.


Η ΕΛ.Ο.Τ. περιλαμβάνει στη δύναμη της 430 ενεργά σωματεία, με χιλιάδες αθλητές οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε όλες τις διοργανώσεις του αθλήματος ανά την Ελλάδα, τόσο στο κέντρο όσο και στη περιφέρεια.
Από το 2017 θα καθιερωθεί η livestreaming μετάδοση των αγώνων, κυρίως επί ελληνικού εδάφους, με σκοπό τόσο τη παρακολούθηση τους και βέβαια τη προβολή, εξάπλωση και διάδοση του αθλήματος σε μεγαλύτερο κοινό, αλλά και την πραγματοποίηση επιθυμίας χιλιάδων θεατών οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά και όχι ευκαιριακά όλες τις διοργανώσεις του αθλήματός σε κάθε σημείο της χώρας.
Οι διοργανώσεις της ΕΛ.Ο.Τ. προσφέρουν λοιπόν εξαιρετικές ευκαιρίες προβολής από εταιρείες που απευθύνονται, και όχι μόνον, κυρίως σε οικογένειες, παιδιά και αθλητές με πολλαπλά κέρδη στον κοινό σκοπό.

 

Τελευταία Νέα