Οδυσσέας Δήμας: «Δεν προπονούταν μαζί μου η αθλήτρια»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Οδυσσέας Δήμας: «Δεν προπονούταν μαζί μου η αθλήτρια»

bet365

Ο Οδυσσέας Δήμας, βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή, Χρήστου Κωνσταντινίδη τόνισε στο gazzetta.gr ότι δεν έχει καμία σχέση με την αθλήτρια που βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ, που υποβλήθηκε στις 16/03/2018.

Στο έγγραφο που κοινοποίησε η ΕΟΑΒ στην αθλήτρια και στον σύλλογο της, την ενημερώνει ότι: «αντικανονικό αναλυτικό εύρημα (θετικό αποτέλεσμα) στο α' δείγμα των ούρων σας, που προέκυψε από τον έλεγχο ντόπινγκ που σας διενεργήθηκε στις 16/03/2018 στο πλαίσιο της αγωνιστικής συνάντησης εθνικών ομάδων Α/Γ για πρόκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018».

Ο Οδυσσέας Δήμας τόνισε από την πλευρά του: «Η συγκεκριμένη αθλήτρια ασχολείται με το cross-fit, δεν είναι καθαρόαιμη αθλήτρια της άρσης βαρών και δεν προπονούνταν μαζί μου, αλλά βοηθούσε το σύλλογο. Δεν πιάστηκε σε αγώνες, ήταν ένα τεστ για την σύσταση των εθνικών ομάδων ενόψει Μεσογειακών Αγώνων.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Δεν σημαίνει κάτι το θετικό δείγμα από τη στιγμή που δεν πιάστηκε σε αγώνες στο εξωτερικό. Αυτό είναι το σημαντικό να στέλνουμε καθαρούς αθλητές έξω και θα είμαι άτεγκτοι σε αυτό.

Θα είμαστε πολύ αυστηροί με αυτό. Όλοι θα περνάνε από έλεγχο».

 

Τελευταία Νέα