Η Μπάιλς κοντά στο να κάνει το απίθανο πιθανό!

Gazzetta team
Η Μπάιλς κοντά στο να κάνει το απίθανο πιθανό!

bet365

Η συλλογή μεταλλίων της Σιμόν Μπάιλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνεχίστηκε, με την Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια να κατακτά το χρυσό και στο άλμα γυναικών, το τρίτο μετάλλιο μετά από αυτά, ίδιας απόχρωσης, στο σύνθετο ατομικό και ομαδικό γυναικών.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ρωσίδα, Μαρία Πασέκα, ενώ «χάλκινη» Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Ελβετή, Τζούλια Στέιγκρούμπερ.

Η βραχύσωμη γυμνάστρια, θα συμμετάσχει ακόμη στους τελικούς του εδάφους και της δοκού και σε περίπτωση που κατακτήσει τα χρυσά μετάλλια, θα ξεπεράσει την «θρυλική», Λαρίσα Λατίνινα, η οποία αγωνιζόμενη με την -τότε- Σοβιετική Ενωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης (1956), κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια (σ.σ. και από ένα αργυρό και χάλκινο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της 41χρονης, Οξάνα Τσουσοβίτινα, να γίνει η μεγαλύτερη ηλικιακά αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής που κερδίζει Ολυμπιακό μετάλλιο δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς κατετάγη 7η. Η γυμνάστρια από το Ουζμπεκιστάν, μετέχει για 7η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέχει πλέον το ρεκόρ συμμετοχών στην ενόργανη γυμναστική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα