Ναβάρο: «Τελικός με τη Λιθουανία!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ναβάρο: «Τελικός με τη Λιθουανία!»

bet365

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο προετοιμάζεται για το ματς απέναντι στην αήττητη Λιθουανία κι έδωσε το σύνθημα της νίκης για τους «φούριας ρόχας», χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ως «τελικό».

Σε δηλώσεις του στη «Mundo Deportivo», ο αρχηγός της «Μπάρτσα» δήλωσε πως δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για τους Ισπανούς.

«Αύριο έχουμε ένα άλλο τελικό εναντίον της Λιθουανίας. Μια ομάδα σε καλή κατάσταση, μια ομάδα που μας νίκησε δύο φορές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Νομίζω ότι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τους πληγώσουμε. Πρέπει να αυξήσουμε το ρυθμό μας για να συμβεί αυτό. Τελικά, νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Ναβάρο και συνέχισε:

«Ο αγώνας εναντίον της Νιγηρίας ήταν ένας τελικός. Το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Λιθουανίας είναι ένας ακόμη τελικός. Βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση, λόγω του ό,τι συνέβη στα δύο πρώτα παιχνίδια. Χθες διώξαμε ένα τεράστιο φορτίο από πάνω μας και τα νεύρα μας ήταν τεταμένα σε αυτό το παιχνίδι.»

Ο αρχηγός της εθνική Ισπανίας ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Η κατάστασή μας είναι πολύ καλύτερη τώρα, χωρίς καμία αμφιβολία. Βέβαια, δυσκολευτήκαμε απέναντι στη Νιγηρία και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αν θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία, που εξακολουθεί να είναι αήττητη.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα