Εξαιρετική δουλειά από το ιατρικό επιτελείο

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι Ελληνες αθλητές και οι αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Ολα πηγαίνουν καλά από ιατρικής άποψης στην ελληνική ομάδα και συνολικά έχουν παρασχεθεί υπηρεσίες περίπου σε 60 αθλητές κυρίως σε φυσικοθεραπεία.
Μόνο σε πέντε περιπτώσεις χρειάστηκε η επίσκεψη αθλητών μας συνοδεία γιατρών στην πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού. Όλες αφορούσαν εξετάσεις αίματος.
«Όλα βαίνουν καλώς. Η ιατρική υπηρεσία της ομάδας δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα κάποιο σοβαρό περιστατικό, ωστόσο όλοι βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί. Χάρη στην κατάλληλη μελέτη υπάρχει επάρκεια φαρμάκων» λέει ο Γιώργος Μαρίνος MD, Msc, PhD, γενικός Ιατρός, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας στο Ρίο, με τρεις παρουσίες σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Την ιατρική ομάδα στο Ρίο αποτελούν οι: Γιώργος Μαρίνος (γενικός ιατρός), Οδυσσέας Παξινός (ορθοπαιδικός), Διονύσης Χίσσας (ορθοπαιδικός) και Γιάννης Χριστογιάννης (ορθοπαιδικός), για τους οποίους όλοι οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια.