Εξαιρετική δουλειά από το ιατρικό επιτελείο

Δήμος Μπουλούκος
Εξαιρετική δουλειά από το ιατρικό επιτελείο

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι Ελληνες αθλητές και οι αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Ολα πηγαίνουν καλά από ιατρικής άποψης στην ελληνική ομάδα και συνολικά έχουν παρασχεθεί υπηρεσίες περίπου σε 60 αθλητές κυρίως σε φυσικοθεραπεία.
Μόνο σε πέντε περιπτώσεις χρειάστηκε η επίσκεψη αθλητών μας συνοδεία γιατρών στην πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού. Όλες αφορούσαν εξετάσεις αίματος.
«Όλα βαίνουν καλώς. Η ιατρική υπηρεσία της ομάδας δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα κάποιο σοβαρό περιστατικό, ωστόσο όλοι βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί. Χάρη στην κατάλληλη μελέτη υπάρχει επάρκεια φαρμάκων» λέει ο Γιώργος Μαρίνος MD, Msc, PhD, γενικός Ιατρός, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας στο Ρίο, με τρεις παρουσίες σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Την ιατρική ομάδα στο Ρίο αποτελούν οι: Γιώργος Μαρίνος (γενικός ιατρός), Οδυσσέας Παξινός (ορθοπαιδικός), Διονύσης Χίσσας (ορθοπαιδικός) και Γιάννης Χριστογιάννης (ορθοπαιδικός), για τους οποίους όλοι οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

 

Τελευταία Νέα