ΗΠΑ - Σερβία 94-91 (vids)

Gazzetta team
ΗΠΑ - Σερβία 94-91 (vids)

bet365

Τι και αν η Σερβία της έβαλε δύσκολα και έδειξε πως μπορεί να την απειλήσει ουσιαστικά; Η Team USA, παρέμεινε αήττητη στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ επικρατώντας με 94-91 των Σέρβων.

Η Σερβία πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στις ΗΠΑ, οι οποίες έφτασαν στο 4/4 στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ μιας και επικράτησαν με 94-91, αλλά οι Σέρβοι είναι αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις με το πολύ ωραίο μπάσκετ που έπαιξαν.

Οι ΗΠΑ, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, όμως η Σερβία με τους Τεόντοσιτς, Ραντούλιτσα, Μάρκοβιτς και τον Γιόκιτς, που ήταν ο πρώτος της σκόρερ με 25 πόντους, βρήκε απαντήσεις και έπαιξε στα ίσα σε όλο το ματς τους Αμερικάνους.

Η Team USA, ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το ματς, όμως λίγο έλειψε να γίνει η... ζημιά από τους Σέρβους στο φινάλε. Ο Γιόκιτς με 8 συνεχόμενους πόντους κράτησε την Εθνική του στο -3 (94-91) και στην τελευταία επίθεση η μπάλα έφτασε στον Μπογκντάνοβιτς, που με τρίποντο έψαξε την ισοφάριση, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, με τις ΗΠΑ να παίρνουν την δύσκολη νίκη και να παραμένουν αήττητες.

Πρώτος σκόρερ για τους Αμερικάνους, ήταν ο Ίρβινγκ με 15 πόντους, με τον ΝτεΆντρε Τζοόρτναν να ακολουθεί με 13.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 50-41, 72-62, 94-91

 

Τελευταία Νέα