Μπρόκχοφ: «Στόχος μας είναι το χρυσό!»

Αλέξανδρος Καραλής
Μπρόκχοφ: «Στόχος μας είναι το χρυσό!»

bet365

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ σε δηλώσεις του έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, τονίζοντας πως στόχος τους είναι το χρυσό μετάλλιο!

Η καλή εκκίνηση των «Μπούμερς» στο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο έχει ανεβάσει στα ύψη το ηθικό των Αυστραλών παικτών, κάτι που φάινεται κι απ' τις δηλώσεις του «άσου» της Λοκομοτίβ Κουμπάν:

«Δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά στο τουρνουά. Άλλωστε από την αρχή δεν το κρύβαμε ότι πάμε στο Ρίο με στόχο το χρυσό. Με τις νίκες επί των Σέρβων και των Γάλλων, καθώς και με τον αγώνα εναντίον των Αμερικανών αποδείξαμε σε όλους ότι δεν ήταν μόνο λόγια. Θα είναι ευχής έργον, να τερματίσουμε δεύτεροι στον όμιλο, κάτι που θα μας βοηθήσει στα πλέι οφ», τόνισε αρχικά ο Μπρόκχοφ για να ολοκληρώσει λέγοντας:

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για την ήττα από τους Αμερικανούς. Με εξαίρεση κάποια κενά διαστήματα, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά. Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξαν τα 21 επιθετικά ριμπαούντ των αντιπάλων μας. Ωστόσο, αυτό το μάτς μας έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση.

Ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε με την ομάδα των ΗΠΑ στο Ρίο και να είμαστε πιο ισχυροί.»

 

Τελευταία Νέα