Αρρώστησε ιστιοπλόος από τα μολυσμένα νερά του Ρίο

Gazzetta team
Αρρώστησε ιστιοπλόος από τα μολυσμένα νερά του Ρίο

bet365

Η Έβι Βαν Άκερ, χάλκινη Ολυμπιονίκης του 2012 στην ιστιοπλοΐας, έγινε η πρώτη ιστιοπλόος που φαίνεται πως αρρώστησε από τα μολυσμένα του Ρίο.

Η Βελγίδα ιστιοπλόος παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές και όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της έχει μολυνθεί με βακτήριο που προκαλεί δυσεντερία. Η ίδια παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές μετά από κούρσα που έκανε στο κόλπο Γκουανάμπρα όπου τα νερά είναι μολυσμένα.

Ο προπονητής της, μιλώντας στην βελγική τηλεόραση ανέφερε ότι μάλλον αρρώστησε κατά τη διάρκεια των προπονήσεών της στο Ρίο τον Ιούλιο.

«Η Έβι μολύνθηκε στις αρχές Ιουλίου με ένα βακτήριο που προκαλεί δυσεντερία. Οι γιατροί λένε ότι μπορεί να διαταράξει τα επίπεδα ενέργειας ενός ανθρώπου για διάστημα έως και τρεις μήνες. Την Τετάρτη έγινε ξεκάθαρο ότι δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια. Η πιθανότητα να μολύνθηκε από την επαφή της με το νερό είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα