Σε ρότα μεταλλίου Μάντης - Καγιαλής και Κοκκαλάνης

Δήμος Μπουλούκος
Σε ρότα μεταλλίου Μάντης - Καγιαλής και Κοκκαλάνης

bet365

Συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις οι Ελληνες ιστιοπλόοι και οι Μάντης - Καγιαλής αλλά και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης διεκδικούν μετάλλια. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Στα 470 οι Μάντης και Καγιαλής δείχνουν αποφασισμένοι να ανέβουν στο βάθρο και στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες ήταν πρώτοι και πέμπτοι και έτσι βρίσκονται στην πρώτη τριάδα, με 9 βαθμούς ποινής πίσω από την Κροατία (4) και την Αυστραλία (7) ενώ απομένουν ακόμα 6 κούρσες

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης συνέχισε και σήμερα τις σταθερές εμφανίσεις και στις τρεις ιστιοδρομίες που έγιναν στα RS:Χ ήταν κατά σειρά 5ος, 8ος και 12ος. Ετσι έχει 49 βαθμούς ποινής, πίσω από τον Πολωνό Μίζκα που έχει 29. Προηγούνται μετά από 9 ιστιοδρομίες, ο Ολλανδός Φαν Ρουσελμπέργκε (16) και ο Βρετανός Ντέμπσεϊ με 24.

Απομένουν ακόμα τρεις ιστιοδρομίες και μετά υπάρχει το medal race όπου οι βαθμοί είναι διπλοί.

Στα Finn ο Γιάννης Μιτάκης υποχώρησε σήμερα καθώς ήτασν 13ος και 12ος στις δύο ιστιοδρομίες και πλέον είναι 9ος με 42 βαθμούς ποινής.

Στα Nacra Μπεκατώρου και Πατενιώτης βελτίωσαν κάπως το απογοητευτικό τους ξεκίνημα και είναι 14οι με 58 βαθμούς ποινής καθώς στις σημερινές κούρσες ήταν 16οι, 4οι και 6οι και 11οι.

Τέλος η Γκέλυ Σκαρλάτου δεν τερμάτισε στην πρώτη σημερινή ιστιοδρομία, στις άλλες ήταν 20η και 16η με αποτέλεσμα να είναι 17η στη γενική με 120 βαθμούς ποινής

 

Τελευταία Νέα