ΣΕΓΑΣ: «Απόδοση ευθυνών μετά το Ρίο»

Gazzetta team
ΣΕΓΑΣ: «Απόδοση ευθυνών μετά το Ρίο»

bet365

Το τραγικό λάθος που άφησε την Δέσποινα Ζαπουνίδου εκτός Ολυμπιακών Αγώνων σχολίασε ο ΣΕΓΑΣ με επίσημη ανακοίνωσή του, προαναγγέλλοντας απόδοση ευθυνών μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εδώ και έναν χρόνο κανείς δεν είχε καταλάβει ότι η Ζαπουνίδου είχε πιάσει το όριο του βάδην για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ανεπίσημο αγώνα, με αποτέλεσμα η ΕΟΕ να μην την συμπεριλάβει στα ονόματα των αθλητών που θα πάνε Βραζιλία!

Ο ΣΕΓΑΣ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η IAAF ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ ότι η αθλήτρια μας Δέσποινα Ζαπουνίδου δεν μπορεί να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί το διεθνές μίτινγκ του Άλιτους, στο οποίο πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο δεν ήταν το 2015 (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια και τη φετινή χρονιά) ΕΑΑ Permit.

Η ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε γι’ αυτή την εξέλιξη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί τρόπος η αθλήτρια να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ώρα της απόδοσης ευθυνών θα έρθει μετά το Ρίο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα