Ο Τζόρτζεβιτς τα «έχωσε» σε Μαριάνοβιτς και Ραζνάτοβιτς

Ο Τζόρτζεβιτς τα «έχωσε» σε Μαριάνοβιτς και Ραζνάτοβιτς

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έβαλε κατά του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και του ατζέντη του για τον τρόπο που αρνήθηκε ξανά την Εθνική Σερβίας.

Κάθε μέρα που περνάει η σχέση του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς γίνεται χειρότερη.

Ο Τζόρτζεβιτς για μία ακόμη φορά φρόντισε να μιλήσει με έντονο τρόπο για τον σέντερ των Πίστονς ενώ επιτέθηκε και στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του εξήγησε πως, «Την τελευταία διετία ήθελα τον Μαριάνοβιτς στην Εθνική και ποτέ δεν κατάλαβα την επιθυμία του να αγωνιστεί. Τον ήθελα για βασικό σέντερ, είναι ένα καταπληκτικό παιδί και φοβερός παίκτης. Ήταν αναγκαίος στο Eurobasket 2015. Δεν έπαιξε όμως. Ξεκίνησε προπονήσεις για 10 μέρες και ξαφνικά ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου μας ενημέρωσαν πως είχε προδιάθεση για τραυματισμό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, φοβόταν μην χτυπήσει και ήθελε να υπογράψει συμβόλαιο στο ΝΒΑ».

Στη συνέχεια ο κόουτς της Εθνικής Σερβίας ανέφερε ότι, «δε θα ταξιδέψει στο Ρίο μαζί μας. Οι δημοσιογράφοι τον σπρώχνουν στην ομάδα. Θα εκπλήρωνε το στόχο της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο μέσω του παρκέ και της συμπεριφοράς του. Η ομάδα δε θα επηρεαστεί από δημοσιεύματα, τουίτ και σίγουρα όχι από ατζέντηδες» με την τελευταία ατάκα να έχει στόχο τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος εκπροσωπεί τον Σέρβο σέντερ.

 

Τελευταία Νέα