Ολυμπιακός και Τούρκοι για Μασάδο

Ολυμπιακός και Τούρκοι για Μασάδο

Ολυμπιακός και Τούρκοι για Μασάδο

bet365

O Ολυμπιακός και μία τουρκική ομάδα, της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, είναι σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ οι δύο σύλλογοι που θα διεκδικήσουν την υπογραφή του Πάουλο Μασάδο.

Ο Ολυμπιακός έχει αναθερμάνει για τα καλά το ενδιαφέρον του για τον Μασάδο της Τουλούζ, βάσει των όσων ανέφεραν την Τετάρτη ΜΜΕ από την Γαλλία. Ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ αρέσει πολύ στους ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για τον παίκτη.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2015 με την γαλλική ομάδα ενώ πέραν των Πειραιωτών τον θέλει και ένα τουρκικό κλαμπ. Το όνομα του συλλόγου από την γειτονική χώρα δεν έχει βγει προς τα έξω ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα