Φεύγει από Πόρτο, βλέπει... λιμάνι!

Φεύγει από Πόρτο, βλέπει... λιμάνι!

Φεύγει από Πόρτο, βλέπει... λιμάνι!

bet365

Η Πορτογαλία στο προσκήνιο και ο Βίτορ Περέιρα ψηλά στη λίστα. Ο 42χρονος αποχωρεί από την Πόρτο το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός ρίχνει γέφυρες με την Ιβηρική!

Η αναζήτηση τεχνικού συνεχίζεται, Κοβάσεβιτς και Βρέντζος είχαν επαφές στην Ιβηρική, ενώ και μετά τον τελικό οι προσπάθειες θα ενταθούν, ώστε σύντομα η λίστα που θα παραδοθεί στην διοίκηση να είναι ολοκληρωμένη. Μετά την Ισπανία το βλέμμα στρέφεται στην Πορτογαλία και τα ονόματα που παίζουν είναι αυτά των Ντομίνγκος, Σα Πίντο και Περέιρα, με τον πρώτο να είναι ελεύθερος, αλλά τον τελευταίο να παίζει... δυνατά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία, Περέιρα και Πόρτο θα «χωρίσουν» στο τέλος της σεζόν, μιας και η συνεργασία δεν θα προχωρήσει για την επόμενη σεζόν, οπότε λήγει και το συμβόλαιό του.

Τόσο οι «Δράκοι» όσο και ο 42χρονος προπονητής δεν είναι ευχαριστημένοι από την κοινή τους πορεία και η αποχώρηση είναι δεδομένη. Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι Ίβηρες, ο Περέιρα έχει δεχθεί κρούσεις και από άλλους συλλόγους του εξωτερικού, καθώς το χαμηλό μπάτζετ – σε σχέση με τον ελεύθερο Ντομίνγκος- η φιλοσοφία και το νεαρό της ηλικίας του τον κάνουν αρκετά δημοφιλή στο εξωτερικό. Οι συμπατριώτες του στέκονται και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι ένα σοβαρό κίνητρο για την έλευσή του στον Πειραιά.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, αφού η Πόρτο μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο, ωστόσο δεν τον έχει σφραγίσει, με τον Περέιρα να μην είναι διατεθειμένος να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα