«Χυλόπιτα» Βαλβέρδε σε Σπαρτάκ

«Χυλόπιτα» Βαλβέρδε σε Σπαρτάκ

Gazzetta team
«Χυλόπιτα» Βαλβέρδε σε Σπαρτάκ

bet365

«Πόρτα» και μάλιστα από τις πιο βαριές έριξε ο Βαλβέρδε στην Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία του πρόσφερε 3,5 εκ. ευρώ το χρόνο για να τον κάνει δικό της. Διαβάστε την απάντησή του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέρριψε πρόταση ύψους 3,5 εκ. ευρώ ετησίως από την Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία προπονητής και τεχνικός διευθυντής είναι για την ώρα ο Βαλέρι Καρπίν.

Παρά το ποσό μαμούθ που ήταν αποφασισμένοι οι Ρώσοι να στρώσουν στα πόδια του Βάσκου τεχνικού του Ολυμπιακού, ο «Τσινγκούρι αρνήθηκε και όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Sportday: «Δεν θα φύγω από την Αθήνα για να πάω στη Μόσχα...», επιβεβαιώνοντας παράλληλα όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που τόνιζαν πως το τελευταίο πράγμα που κοιτάει (όχι ότι δεν το κοιτάει καθόλου) ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τα χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα