Δεν θα γίνει ρελάνς για Βαλβέρδε...

Δεν θα γίνει ρελάνς για Βαλβέρδε...

Δημήτρης Τομαράς
Δεν θα γίνει ρελάνς για Βαλβέρδε...

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκαναν από την πλευρά τους το καλύτερο δυνατό στην υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος καλείται να δώσει άμεσα την απάντησή του στην πρόταση που του έγινε με το πλέον πιθανό σενάριο βέβαια να παραμένει αυτό της αποχώρησής του.

Στον Ολυμπιακό όπως έχουμε γράψει τις προηγούμενες μέρες στο gazzetta.gr έχουν έτοιμο το plan Β σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιλέξει να μην συνεχίσει και του χρόνου στο λιμάνι καθαρά για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Από την άλλη έχουν επίσης προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες σχετικά με την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να πει το ναι ο εν λόγω τεχνικός.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν οι Μαρινάκης και Βαλβέρδε έχουν συζητήσει για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου αλλά και για το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το μόνο με το οποίο δεν ασχολήθηκαν ήταν το οικονομικό σκέλος για το οποίο όμως η πειραϊκή ΠΑΕ θεωρεί ότι ο Βάσκος είναι καλυμμένος. Εκτός των άλλων δεν φαίνεται να υπάρχει και πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι (σ.σ. το συμβόλαιο του Βάσκου του αποφέρει 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως).

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκτιμούν ότι έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους για να πειστεί ο «Τσινγκούρι» να μείνει στην χώρα μας. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν πρόκειται να γίνει ρελάνς για τον Βαλβέρδε.

Πρέπει δε να τονιστεί πως σύμφωνα με πληροφορίες σε ανύποπτο χρόνο στο πρόσφατο παρελθόν ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων είχε προτείνει και λύσεις για το πρόβλημα που έχει ο Βαλβέρδε με την οικογένειά του. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει εμπράκτως το πόσο πολύ τον θέλει στον σύλλογο.

Δεν έχει μείνει λοιπόν να κάνει κάτι άλλο ο Ολυμπιακός για τον εν λόγω προπονητή. Τηρεί στάση αναμονής ενόψει της συνάντησης των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκεί θα ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο γύρω από το θέμα της παραμονής ή όχι του Βαλβέρδε.

Σε περίπτωση που τελικά ο Ισπανός τεχνικός δώσει αρνητική απάντηση τότε θα υπάρξει άμεση εφαρμογή του εναλλακτικού πλάνου που είναι ήδη έτοιμο. Φυσικά θα αρχίσει ένας κύκλος επαφών με τους προπονητές για τους οποίους ενδιαφέρονται οι πρωταθλητές Ελλάδας. Θυμίζουμε πως η συνάντηση των Μαρινάκη-Βαλβέρδε πρόκειται να γίνει μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί και λίγο πιο νωρίς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα