Απω Ανατολή για Ντιόγκο

Απω Ανατολή για Ντιόγκο

Gazzetta team
Απω Ανατολή για Ντιόγκο

bet365

Προτάσεις από ασιατικές ομάδες φέρεται να έχει ο Λουίς Ντιόγκο, με τον Ολυμπιακό να είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να του κλείσει την πόρτα, το αντίθετο μάλιστα.

Το συμβόλαιο του Ντιόγο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2013, όμως μόνο σίγουρο δεν θεωρείται ότι θα το εξαντλήσει. Το αντίθετο μάλιστα. Μετά τους αποτυχημένους δανεισμούς του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στους ερυθρόλευκους, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στον βασικό κορμό, ενώ δυσκολεύεται να βρεθεί και... στις αναπληρωματικές λύσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το γεγονός ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από όλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, και από τον ίδιο φυσικά, γι΄αυτό και έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, ο επιθετικός από τη χώρα της Σάμπα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με μάνατζερ που δρουν εκ μέρους Ασιατικών ομάδων και δη της Κίνας και της Ιαπωνίας. Αν οι δύο πλευρές τα βρουν, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προτάσεις με καλά χρήματα, ενώ και ο Πειραιώτικος σύλλογος αναμένεται να αποκομίσει κάποια οικονομικά οφέλη από μια τέτοια κίνηση, πράγμα που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει αφού στο Λιμάνι θα μπορέσουν έτσι να βγάλουν και κάποια «σπασμένα» από την μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα