Όλα δείχνουν deal με «Τόρο»

Όλα δείχνουν deal με «Τόρο»

Δημήτρης Τομαράς
Όλα δείχνουν deal με «Τόρο»

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης φαίνεται να είναι πια πιο κοντά από ποτέ στο τα να βρει οριστικά με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ήδη μία πρώτη ανεπίσημη επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βάσει νεότερων πηγών ο κ. Μαρινάκης τα είπε σε μία off the record επαφή με τον Τοροσίδη σχετικά με το συμβόλαιό του. Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα κοντά στο τελικό deal με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος να υπογράψει 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές 800 με 900 χιλ. ευρώ ετησίως (μαζί τα μπόνους).

Η τελική συζήτηση του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων με τον «Τόρο» θα γίνει μετά τον αγώνα με την Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα πέσουν οι υπογραφές και έτσι θα επέλθει αίσιο τέλος στην συγκεκριμένη υπόθεση. Βέβαια προτού τελειώσουν οριστικά όλα ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος.

Από εκεί και έπειτα σε καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του Τζιμπούρ με τον παίκτη να πρόκειται να πάρει 1,2 με 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο για ένα νέο συμβόλαιο. Και του έμπειρου διεθνούς φορ η υπόθεση θα κριθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες. Στον αντίποδα ο Χολέμπας έχει αλλάξει... κατεύθυνση αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές έχουν πλέον μία διάσταση απόψεων στο οικονομικό σκέλος, ωστόσο πρόκειται για κάτι που θα αποσαφηνιστεί άμεσα. Όπως προκύπτει πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να «κλείσει» είτε θετικά είτε αρνητικά και τις τρεις υποθέσεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Ήτοι μετά το παιχνίδι με την Μονπελιέ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα