Η... ατζέντα για Ζαρντίμ στο συνέδριο

Η... ατζέντα για Ζαρντίμ στο συνέδριο

Δημήτρης Τομαράς
Η... ατζέντα για Ζαρντίμ στο συνέδριο

bet365

Για τον Ζαρντίμ το συνέδριο της Νιόν αποτέλεσε μίας μεγάλη ευκαιρία να μιλήσει με κορυφαίους προπονητές. Κουβέντα για το Τσάμπιονς Λιγκ και συνάντηση με Κολίνα στο πρόγραμμα!

Η σύσκεψη κορυφής των προπονητών στη Νιόν είναι σε εξέλιξη έχοντας ελληνικό ενδιαφέρον εξαιτίας της παρουσίας του Ζαρντίμ σε αυτήν. Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στην... κεφαλή του τραπεζιού του του 14ου Elite Coach Meeting κάθεται ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Δίπλα του από δεξιά είναι ο προπονητής της Άρσεναλ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Αρσέν Βενγκέρ και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Από αριστερά του βρίσκονται οι Ντι Ματέο (Τσέλσι) και Αντσελότι (Παρί Σεν Ζερμέν).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ -που είχε την ευχέρεια να ανταλλάξει απόψεις και θέσεις γύρω από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με πολλούς καταξιωμένους και γνωστούς συναδέλφους του- κάθισε ακριβώς απέναντι, σε ένα άλλο τραπέζι. Μαζί του ήταν και οι συμπατριώτες του, Βίτορ Περέϊρα (Πόρτο) και Ζεσούς (Μπενφίκα).

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης υπάρχει ευρεία συζήτηση γύρω από τις πιθανές βελτίωσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης θα γίνει συνάντηση όλων των παρευρισκομένων τεχνικών με τον αρχιδιαιτητή της UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα.

Η κουβέντα με τον Ιταλό επικεφαλή του τομέα της διαιτησίας στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα έχει να κάνει με ερμηνεία κανονισμών καθώς και άλλα ζητήματα. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη ενώ ρεπορτάζ επισημαίνουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν δηλώσεις την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα