Το προεδρικό... μήνυμα για Ζαρντίμ!

Το προεδρικό... μήνυμα για Ζαρντίμ!

Δημήτρης Τομαράς
Το προεδρικό... μήνυμα για Ζαρντίμ!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές σε όλους στου Ρέντη πως στηρίζει 100% τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, μία καθαρά προσωπική του επιλογή, που θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς.

Ο κ. Μαρινάκης έχει φροντίσει να στείλει προς κάθε κατεύθυνση το σχετικό... sms: «Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή, που αποτελεί μία δική μου απόφαση». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να υπάρξει και μεγάλη πόλωση στην ομάδα και το περσινό οικογενειακό κλίμα και φυσικά 100% στήριξη στο πρόσωπο του Ζαρντίμ.

Σίγουρα στο λιμάνι δεν έχει περάσει απαρατήρητη η εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες επίσημες αναμετρήσης. Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ όμως πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Πορτογάλο. Είναι της άποψης ότι έχουν κάνει μία πολύ καλή επιλογή, που θα τους... βγει.

Για τον Ζαρντίμ υπάρχει η εκτίμηση ότι εφόσον δουλέψει όπως θέλει και κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, που του παρέχονται, θα παράξει έργο. Εξάλλου είναι λογικό να χρειάζεται μία πίστωση χρόνου για έναν καινούριο τεχνικό, που διαδέχθηκε έναν απόλυτα τεχνικό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στον Ολυμπιακό θα κρίνουν την δουλειά του Πορτογάλου στο τέλος της σεζόν. Άλλωστε οι στόχοι είναι γνωστοί και δεδομένοι: νταμπλ με καλό ποδόσφαιρο και θετική εικόνα στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα