«Όχι» από Όουεν και Ντελ Πιέρο

«Όχι» από Όουεν και Ντελ Πιέρο

Gazzetta team
«Όχι» από Όουεν και Ντελ Πιέρο

bet365

Ο Ολυμπιακός επιχείρησε το κόλπο-γκρόσο την τελευταία στιγμή με τους Μάικλ Όουεν και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ανοικτό το «παράθυρο» για Γαλλικό χαφ.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνει και... επισήμως γνωστό αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ενίσχυση της τελευταίας στιγμής ή αν θα συνεχίσει με το υπάρχον υλικό την χρονιά, τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να... στείλουν τον κόσμο στο αεροδρόμιο κυνηγώντας τους Ντελ Πιέρο και Όουεν. Ωστόσο, αργά το βράδυ της Κυριακής αμφότεροι έδωσαν αρνητική απάντηση στην προσφορά των Πειραιωτών.

Ο Άγγλος επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος έχει πρόταση από την Λίβερπουλ, αλλά παράλληλα δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρωταθλητή δεν το πολυσκέφτηκε να αρνηθεί την πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Για τον Ιταλό, σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της γειτονικής χώρας, όσο και εγχώρια, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι το σκέφτηκε πολύ σοβαρά και πως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Champions League έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αφού τον ενδιαφέρει να δώσει το παρών στα «αστέρια» για ακόμη μία φορά. Όμως, στο τέλος και εκείνος είπε «όχι» στον Ολυμπιακό, περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα.Έτσι, οι πιθανοί του προορισμοί αναμένεται να είναι είτε η Σέλτικ είτε η Μπράγκα, αφού Σαουθάμπτον και Σίδνεϊ πέρα από το οικονομικό δεν ικανοποιούν τις αγωνιστικές του φιλοδοξίες.

Τέλος, υπάρχει ακόμη μία ερυθρόλευκη πρόταση που βρίσκεται στον «αέρα» και στην πλατεία Αλεξάνδρας περιμένουν να κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά μέχρι το πρωί. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αμυντικό μέσο από τη Γαλλία, ο οποίος αν πει το «ναι» μέχρι το πρωί της Δευτέρας θα βρεθεί αυθημερόν στα γραφεία του συλλόγου για να περάσει από εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να δηλωθεί αμέσως στη λίστα που θα σταλεί στην UEFA.

To όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως από εκείνα που ακούγονται πιο έντονα είναι του Ντιακιτέ της Νις. Πρόκειται για έναν κόφτη με ατελείωτα τρεξίματα, κάτι που χρειάζεται ο Ολυμπιακός όπως έχουν διαπιστώσει και τα στελέχη του συλλόγου ειδικά για τα ματς στο Champions League.

Η UEFA έχει δώσει διορία μέχρι το βράδυ της Δευτέρας για να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, ενώ η ΕΠΟ ενδέχεται να δώσει σήμερα παράταση στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν καταφέρει να υπογράψει κάποιον ποδοσφαιριστή που μπορεί να δηλώσει στην UEFA, τότε δεν θα αποκτηθεί κανείς και η ενίσχυση της ομάδας ολοκληρώνεται οριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα