Συστάσεις Ζαρντίμ για την Βέροια

Συστάσεις Ζαρντίμ για την Βέροια

Δημήτρης Τομαράς
Συστάσεις Ζαρντίμ για την Βέροια

bet365

O Λεονάρντο Ζαρντίμ φρόντισε να αποσαφηνίσει στους παίκτες του Ολυμπιακού το τι προσδοκά από εκείνους στην σαββατιάτικη προπόνηση της ομάδας.

Ένα θέμα που προβληματίζει τον Ζαρντίμ είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Βέροιας. Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αφού διευκρίνισε από τους ποδοσφαιριστές του τι ακριβώς θέλει από αυτούς στο γήπεδο, δηλαδή το πως να κινηθούν και να λειτουργήσουν, τους ζήτησε να προσέξουν πολύ και λόγω του γηπέδου και εξαιτίας των κινδύνων που εγκυμονεί μία πρεμιέρα.

Αξίωσε πάθος, δύναμη και μεγάλη προσπάθεια από μέρους όλων των παικτών. Ο τεχνικός των Πειραιωτών περιμένει να δει μία πολύ καλή εικόνα από την ομάδα του αλλά και να έρθει η νίκη.

Ως προς την ενδεκάδα η πιθανή διάταξη αποτελείται από τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Σιόβα, Κοντρέρας, Μανιάτη, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μασάδο, Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γκρέκο, Αμπντούν και Φουστέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα