Ο αντί – Μιραλάς είναι το θέμα…

Ο αντί – Μιραλάς είναι το θέμα…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Ο αντί – Μιραλάς είναι το θέμα…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr ότι το θέμα στον Ολυμπιακό δεν είναι η πώληση του Κέβιν Μιραλάς, αλλά ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Το θέμα δεν είναι το αν θα πουληθεί ή όχι ο Κέβιν Μιραλάς. Όταν η πρόταση των Άγγλων φτάνει στα επίπεδα της ρήτρας, δεν μπορεί να κάνει και πολλά ο Ολυμπιακός. Ειδικά που και ο παίκτης θέλει – και είναι λογικό – το να συνεχίσει την καριέρα του στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Όπως και να το κάνουμε, άλλο Premier League, άλλο Superleague…

Όλες αυτές τις ημέρες – από τότε που βγήκε το θέμα στην επιφάνεια – παρακολουθούσα τις απόψεις των φίλων της ομάδας, τόσο στο Ίντερνετ, όσο και σε προσωπικές επαφές.

Το μεγαλύτερο ποσοστό «πονούσε» για την απώλεια του παίκτη, αλλά ταυτόχρονα κοιτούσε μπροστά. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο, είναι αυτός που θα προσπαθήσει να καλύψει το τεράστιο κενό που δημιουργεί η απώλεια του Μιραλάς.

Εκεί λοιπόν είναι το θέμα και όχι στο αν θα φύγει ο Βέλγος παικταράς. Ο Κέβιν είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ – και επειδή τον έχω δει σε πολλά ματς, τον ακολουθεί ο Μασάδο – και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Επειδή βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου, η ανεύρεση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Σε ονοματολογία δεν πρόκειται να μπω, γιατί δεν έχει νόημα. Άλλωστε, μέχρι την Δευτέρα θα προστεθούν στη λίστα, το λιγότερο καμιά δεκαριά πρόσωπα.

Για να αποκτήσεις στα τέλη Αυγούστου αντί – Μιραλάς, πρέπει να «ματώσεις». Για να πουλήσει κάποια ομάδα, παίκτη από το πάνω ράφι, με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη σέντρα, πρέπει να πληρωθεί καλά. Πιθανότατα και περισσότερο από την πραγματική αξία του παίκτη…

Επίσης, ένα μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται στην ομάδα, είναι ο χρόνος προσαρμογής του αντί – Μιραλάς. Να μάθει τους συμπαίκτες του, να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, να μπορέσει να δείξει την αξία του. Αυτά δεν γίνονται μέσα σε 10 μέρες, ακόμα και ο… Μέσι να ερχόταν.

Θυμίζω, ότι όταν είχε αποκτηθεί ο Μιραλάς (την ημέρα που ο Ολυμπιακός άλλαζε χέρια), η μεταγραφή του είχε περάσει στα ψιλά. Προσθέστε και ένα μικρό τραυματισμό που είχε και είχαν αρχίσει τα σχόλια για παλτό. Μέχρι που ο Μιραλάς μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και χάζεψε το Καραϊσκάκη…

Είναι κρίσιμο και συνάμα δύσκολο το σταυροδρόμι που βρίσκεται η διοίκηση του Ολυμπιακού. Η επιλογή του ιδανικού παίκτη, δεν είναι εύκολη υπόθεση και συν τοις άλλοις υπάρχει και η πίεση, τόσο του χρόνου, όσο και του κόσμου.

Και όταν λειτουργείς υπό πίεση, το λάθος εύκολα μπορεί να γίνει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…