«Γύρισε ο Μιραλάς, δεν έχουμε πρόταση»

«Γύρισε ο Μιραλάς, δεν έχουμε πρόταση»

Δημήτρης Τομαράς
«Γύρισε ο Μιραλάς, δεν έχουμε πρόταση»

bet365

Οι Άγγλοι θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, ωστόσο, πηγές από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Βέλγο!

Ερυθρόλευκες πηγές τόνιζαν ότι δεν υπάρχει πρόταση από την Έβερτον για τον Μιραλάς. Η ενημέρωση που προέκυπτε ήταν ότι ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού επέστρεψε στην χώρα μας και ότι το πρωί της Παρασκευής θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και κάτω από τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Επίσημη θέση για το ζήτημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει προκύψει μέχρι την ώρα, που γραφόταν το συγκεκριμένο κείμενο. Στο λιμάνι επέλεγαν να μην επιβεβαιώσουν αλλά και μην διαψεύσουν το παραμικρό. Οι Άγγλοι από μέρους τους πάντως επιμένουν με κάθε τρόπο για deal της αγγλικής ομάδας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό.

Εξακολουθούν να ισχυρίζονται -όπως σας γράψαμε πιο πριν- ότι ο Βέλγος άσος θα ανακοινωθεί από την Έβερτον το απόγευμα της Παρασκευής. Οι Πειραιώτες θα εισπράξουν από 7 μέχρι 7,8 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Μιραλάς.

Το επισημαίνουμε αυτό, διότι υπάρχει ακόμα... διχογνωμία μεταξύ των αγγλικών ΜΜΕ πάνω σε αυτό ενώ η Liverpool Echo διαφοροποιείται αρκετά κάνοντας λόγο για 6,4 με 6,5 εκατ. ευρώ. Ακόμα οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο Μιραλάς και να μεταβεί στην Αγγλία.

Πλέον μένει να φανεί τις επόμενες ώρες ή μέρες το τι ακριβώς θα συμβεί με το... κεφάλαιο του Βέλγου. Σχετικά με τον Κοντρέρας, που ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα θα περάσει από ιατρικά τεστ το πρωί της Παρασκευής. Ακολούθως ο Χιλιανός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα