«Τον καλύτερο εαυτό μου για τον κόσμο»

«Τον καλύτερο εαυτό μου για τον κόσμο»

Gazzetta team
«Τον καλύτερο εαυτό μου για τον κόσμο»

bet365

Για το παιχνίδι με την Σπόρτιγνκ Λισσαβόνας μίλησε ο Λιούμπομιρ Φέισα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οφείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Σέρβος μέσος που ήταν από τους καλύτερους των Πειραιωτών στο φιλικό με την Σπόρτινγκ, υποστήριξε στην κάμερα της Nova ότι αυτό στο οποίο δίνει βαρύτητα είναι η ομάδα και όχι η προσωπική του απόδοση. Παράλληλα τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να... φουλάρουν, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα, ενόψει Βέροιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φέισα:

Λιούμπο ήσουν αν όχι ο κορυφαίος, σίγουρα από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φιλικό με την Σπόρτινγκ. Τι γεύση σου άφησε το συγκεκριμένο φιλικό;

«Πρώτα απ' όλα, αυτό που κοιτάζω είναι την ομάδα μου και όχι το τι κάνω εγώ. Ήταν ένα δυνατό φιλικό, χάσαμε 1-0, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν σκοράραμε. Θα μπορούσαμε πάντως να σκοράρουμε, στη φάση με τον Μιραλάς».

Θέλω να μου πεις λίγο για τη θέση σου. Έχεις πει κατ' επανάληψη ότι θες να παίζεις σε ρόλο αμυντικού χαφ. Μπροστά από τα δύο στόπερ. Εσύ πώς αισθάνεσαι; Είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις σου; Περιμένουμε κάτι περισσότερο; Τι μπορείς να πεις στον κόσμο;

«Ναι, παίζω περισσότερο ως αμυντικό χαφ, αλλά δεν θα πω και "όχι" αν μου πει ο προπονητής να παίξω και ως δεύτερος αμυντικό χαφ. "Οκτάρι" δηλαδή. Προτιμώ όμως η αλήθεια είναι να παίζω σε ρόλο αμυντικού χαφ».

Γενικότερα η προετοιμασία μέχρι στιγμής πώς σου έχει φανεί;

«Μια χαρά πάμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τις δυνατές προπονήσεις, αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Σε δύο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς της πρεμιέρας. Θα ξεκουραστούμε λίγο μέσα στην εβδομάδα όσο μπορούμε και μετά τη Νάπολι. Θα φουλάρουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την Βέροια».

Τώρα έχετε ένα δυνατό φιλικό ματς με την Νάπολι.

«Είναι παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλο ένα πολύ δυνατό ματς για την ομάδα μας. Εκεί θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να κλείσουμε ιδανικά τη σειρά των φιλικών που αρχίσαμε από τον Ιούλιο».

Κι ένα μήνυμα δικό σου προς τον κόσμο. Τι προσδοκά ο κόσμος από εσένα;

«Θέλω να παίζω, θα κάνω τα πάντα για να παίζω και αυτό που ξέρω είναι ότι οφείλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα