Μισή ώρα το χαλάρωμα στου Ρέντη

Μισή ώρα το χαλάρωμα στου Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Μισή ώρα το χαλάρωμα στου Ρέντη

bet365

Χαλαρό ήταν το προπονητικό πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού την Κυριακή, καθώς διήρκεσε περίπου μισή ώρα και στόχος ήταν οι ποδοσφαιριστές να... ξεπιαστούν από το πολύωρο ταξίδι.

Λίγη ώρα αφότου πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και γυμνάστηκαν. Το πρόγραμμα κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Την Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και πλέον περιμένουν το φιλικό με την Μάλαγα, την οποία θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (21:00) στο Καραϊσκάκη. Τονίζεται ότι και οι παίκτες της Μάλαγα έκαναν προπόνηση στου Ρέντη για μισή ώρα περίπου. Την Δευτέρα θα γυμναστούν ξανά το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα