Μάχη με τον χρόνο για «Κάνιο»

Μάχη με τον χρόνο για «Κάνιο»

Δημήτρης Τομαράς
Μάχη με τον χρόνο για «Κάνιο»

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να παίξει κόντρα στην Βίλεμ. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Κάνιο» θα δοκιμάσει να κάνει πιο εντατική προπόνηση την Πέμπτη. Ο Ιμπαγάσα έδειξε φανερά σημάδια προόδου στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, όπου ακολούθησε μέρος της και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρωί της Πέμπτης θα επιχειρήσει να κάνει κανονικά προπόνηση. Όπως τόνιζαν από τον Ολυμπιακό ο έμπειρος παίκτης έχει πιθανότητες να προλάβει το φιλικό παιχνίδι με την Βίλεμ, δίχως όμως να είναι κάτι ακόμα βέβαιο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και μπορέσει να παίξει στο ματς αυτό. Ο Ζαρντίμ από την μεριά του θέλει πολύ να τον δει εν δράσει στον αγώνα του Σαββάτου, όμως είναι υποχρεωμένος να περιμένει τις επόμενες προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα