Γύρισε στην Αθήνα ο Μουρίκης

Γύρισε στην Αθήνα ο Μουρίκης

Γύρισε στην Αθήνα ο Μουρίκης

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο γυμναστής του Ολυμπιακού Χρήστος Μουρίκης, με σκοπό να ξεκινήσει προπονήσεις από τη Δευτέρα στους διεθνείς παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Μουρίκης. Ο γυμναστής του Ολυμπιακού επέστρεψε δύο ημέρες συντομότερα από την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην πρωτεύουσα, με σκοπό να αναλάβει την προπόνηση των διεθνών ποδοσφαιριστών της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή τους άδεια και από τη Δευτέρα αρχίζουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο λόγος για τους Βασίλη Τοροσίδη, Γιάννη Μανιάτη, Χοσέ Χολέμπας, Κώστα Μήτρογλου και Γιαννη Φετφατζίδη, οι οποίοι θα ξεκινήσουν χαλαρά τα δικά τους προγράμματα, ώστε να ενσωματωθούν σταδιακά με την υπόλοιπη ομάδα, ευελπιστώντας να καλύψουν το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος και να τεθούν στη διάθεση του νέου τους προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα