Τι μεταγραφές χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Τι μεταγραφές χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Τι μεταγραφές χρειάζεται ο Ολυμπιακός

bet365

O Νίκος Αλέφαντος αναλύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην στήλη του στο katimagiko.gr τις σκέψεις του για το τί ακριβώς παίκτες χρειάζεται άμεσα ο Ολυμπιακός, ώστε να ενισχυθεί ουσιαστικά εν όψει της επόμενης σεζόν.

Θα ξεκινήσω με κάτι έξω από τον Ολυμπιακό και έπειτα θα συνεχίσω με Ολυμπιακό. Καταρχήν λοιπόν διάβασα ότι την Νότιγχαμ την παίρνουν Άραβες. Για τους νέους να πω ότι η Νότιγχαμ είναι περίπτωση ομάδας που δεν νομίζω να υπάρχει άλλη τέτοια, έχει πάρει 1 πρωτάθλημα στη χώρα της αλλά έχει πάρει 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης! Το 1979 και το 1980. Μάλιστα το πρωτάθλημα στην Αγγλία το είχε πάρει αν και είχε μόλις ανεβεί από τη Β’ Εθνική!
Απίστευτα πράγματα είχε κάνει τότε η Νότιγχαμ, ομάδα που ανέβηκε από τη Β’ Εθνική πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία και σερί μετά 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών στην Ευρώπη! Κι όλα αυτά χάρη στον Μπράιαν Κλαφ. Έναν απ’ τους καλύτερους προπονητές κατά τη γνώμη μου που έχει βγάλει ποτέ η Μεγάλη Βρετανία. Αυτός την έφτιαξε τη Νότιγχαμ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα