Μέσο με αμυντικά χαρίσματα θέλει ο Ζαρντίμ

Μέσο με αμυντικά χαρίσματα θέλει ο Ζαρντίμ

Μέσο με αμυντικά χαρίσματα θέλει ο Ζαρντίμ

bet365

Έναν μέσο με την ευχέρεια στο να δίνει βοήθειες στην άμυνα θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την ώρα που στον Ολυμπιακό ψάχνουν έναν στόπερ που να κάνει αίσθηση.

Ο Ζαρντίμ θέλει να αποκτηθεί ένας μέσος που να μπορεί να συμβάλλει σημαντικά όχι μόνο στο οργανωτικό και το επιθετικό παιχνίδι και στο αμυντικό. Ένας παίκτης δηλαδή που ν' αγωνίζεται κοντά στον αμυντικό χαφ και ο οποίος θα είναι σε θέση να γυρίζει για να μαρκάρει και να κόβει.

Δεν είναι τόσο εύκολο βέβαια να βρεθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής που να είναι και ποιοτικός. Σχετικά με τον στόπερ στον Ολυμπιακό αναζητούν έναν πολύ καλό και ψηλό αμυντικό, που παράλληλα να είναι και αρκετά καλό όνομα.

Ο Πορτογάλος πάντως δεν... τρελαίνεται. Θεωρεί πως χρόνος υπάρχει για να βρεθούν καλοί παίκτες. Είναι πάντως σίγουρο πως στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου οι μεταγραφικές εξελίξεις θα... τρέξουν με πιο μεγάλη ταχύτητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα