«Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό!»

«Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό!»

bet365

Κατενθουσιασμένος και... ξετρελαμένος με την υποδοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού στου Ρέντη έμεινε ο Κώστας Μανωλάς. Μίλησε με Θεοδωρίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, άκουσε στις συμβουλές τους και ζήτησε να πάρει την φανέλα σπίτι του!

Η παρουσία του Κώστα Μανωλά στου Ρέντη έγινε κάτω από εξαιρετικό κλίμα. Ο νεαρός αμυντικός έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το πως τον υποδέχθηκαν, του μίλησαν αλλά και του συμπεριφέρθηκαν.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, τον καλωσόρισε θερμά. Οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετή ώρα με τον έμπειρο παράγοντα να του δίνει τις απαιτούμενες συμβουλές αλλά και να του ζητά τις πρώτες του εντυπώσεις.

Ακολούθως είχε τετ α τετ και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (που συνεχίζει την αποκατάστασή του σε έντονους ρυθμούς στο προπονητήριο του Ρέντη) με τον οποία είχαν κουβέντα για παραπάνω από μια ώρα.

«Με την ψυχή που έχεις θα κάνεις μεγάλη καριέρα. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να προσπαθείς. Είμαι και εγώ εδώ. Να είσαι συγκεντρωμένος. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα», του τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο Μανωλάς από την άλλη ανάμεσα στ' άλλα του είπε: «Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό! Χαίρομαι πολύ που θα σε έχω δίπλα μου». Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ μετά την ανεπίσημη φωτογράφιση ζήτησε να πάρει τη φανέλα σπίτι του! Ενθουσιάστηκε με όσα είδε στο Ρέντη ενώ και στον Ολυμπιακό είχαν να πουν μόνο πολύ καλά λόγια γι' αυτόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα