Είναι άπιαστοι αυτοί οι Τζαμαϊκανοί!

Gazzetta team
Είναι άπιαστοι αυτοί οι Τζαμαϊκανοί!

bet365

Η… παρέα του Γιουσέιν Μπολτ έκανε το θαύμα της! Χρυσό μετάλλιο για την Τζαμάικα στα 4Χ100μ ανδρών (τρίτο για τον Μπολτ) και νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 36.84!

Εκπληκτική η κούρσα με τους Κάρτερ, Φρέιτερ, Μπλέικ και Μπολτ να σπάνε τα χρονόμετρα και να υπερασπίζονται με επιτυχία το χρυσό μετάλλιο του Πεκίνου, βελτιώνοντας την προηγούμενη κορυφαία επίδοση που είχαν σημειώσει στο παγκόσμιο της Νταεγού πέρυσι με 37.04.

Τρίτο μετάλλιο μετά τα 100μ και τα 200μ για τον Γιουσέιν Μπολτ , ο οποίος ολοκληρώνει την παρουσία του στη διοργάνωση με το εκπληκτικό «3 στα 3», φεύγοντας από τη βρετανική πρωτεύουσα ως «θρύλος». Το 36.84 αποτελεί παράλληλα ολυμπιακό ρεκόρ, αντί του 37.10 που είχαν πετύχει οι ίδιοι στο Πεκίνο.

Τον ίδιο χρόνο με το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ (37.04) έκαναν οι δεύτερες Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός για να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση κατετάγη τελικά το Τρινιτάντ (38.12) καθώς ο Καναδάς ακυρώθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα