Υπέρ της παραμονής Κολέ ο Πάρκερ

Γιάννης Ράμμας
Υπέρ της παραμονής Κολέ ο Πάρκερ

bet365

Η Γαλλία είδε το ταξίδι της στο Λονδίνο να σταματά στην 8άδα, αλλά ο Τόνι Πάρκερ δε θέλει να δει και τον Βενσάν Κολέ να σταματά εδώ την παρουσία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Όλοι μας είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην ομάδα. Όλοι μας θέλουμε να δούμε τον προπονητή να παραμένει. Όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε υπό τις οδηγίες του Βενσάν Κολέ. Δε γνωρίζουμε, αν το επιθυμεί κι ο ίδιος, αφού θα χρειαστούν θυσίες. Δε βλέπεις συχνά την οικογένειά σου ή τη σύζυγό σου. Αλλά θέλουμε να τον ακούσουμε να πει πως θα παραμείνει, τουλάχιστον γι' ακόμη μία χρονιά. Απ' την πλευρά μου, ήδη έχω ξεκαθαρίσει πως θα είμαι παρών και στους Αγώνες του 2016 στην τελευταία παρουσία μου με τη Γαλλία» είπε ο All Star γκαρντ των Σπερς στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα