Κατώτερη των περιστάσεων!

Gazzetta team
Κατώτερη των περιστάσεων!

bet365

Τι και αν της έκανε η ισοπαλία; Η Ελλάδα έχασε από την Αυστραλία με 13-8 μετά από τραγική εμφάνιση. Σε άλλη... πισίνα ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης. 2/15 είχε στον παίκτη παραπάνω!

Η Εθνική Ανδρών ήθελε νίκη η ισοπαλία στην 5η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ ομίλου κόντρα στην Αυστραλία στη «Water Polo Arena» για να προκριθεί στα προημιτελικά. Ομως, κατάφερε και έχασε με κάτω τα χέρια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελλάδα έκανε την χειρότερη της εμφάνιση στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που έδωσε στο Λονδίνο με τους γαλανόλευκους να παίζουν 15 φορές με παίκτη παραπάνω, αλλά σκόραραν μόλις στις 2!

Οι παίκτες του Αντριτς ήταν τραγικοί στην άμυνα, ενώ είχε και τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από την άλλη, οι Αυστραλοί ό,τι σούταραν... έγραφε με τον πορτιέρο Δεληγιάννη να είναι σε άλλη... πισίνα!

Η καλή μέρα λένε φαίνεται από την αρχή, όμως, στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει καθώς η Ελλάδα άνοιξε το σκορ με τον Χατζηθεοδώρου, αλλά οι Αυστραλοί με δύο τέρματα πέρασαν μπροστά. Ο Χρήστος Αφρουδάκης ισοφάρισε από την περιφέρεια αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Ο Κάμπελ έδωσε πλεονέκτημα δύο τερμάτων (2-4) στην Αυστραλία και τα «καγκουρό» διατήρησαν εύκολα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Χατζηθεοδώρου ήταν ο μοναδικός που απειλούσε και κατάφερε να κάνει το σκορ 3-4, αλλά η Αυστραλία πάντα είχαν απαντήσεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να υπάρξει και νταμπλ σκορ (5-10)! Ο Γουέιλαν στη συνέχεια αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 5-11, πριν μειώσει εκ νέου ο Μυλωνάκης σε 6-11. Τότε αποφάσισε ο Ντράγκαν Αντριτς να αλλάξει τερματοφύλακα με τον τραγικό Δεληγιάννη να κάθεται στον πάγκο και να μπαίνει στην πισίνα ο Καραμπέτσος.

Ο Φουντούλης μείωσε στον παίκτη παραπάνω σε 7-11, όμως, δύο γκολ του Μίλερ σημείωσαν το 7-13 και ο Μιράλης απλά διαμόρφωσε το τελικό 8-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-5, 1-3, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Άντριτς): Χατζηθεοδώρου 3, Αφρουδάκης Χρ. 1, Δελακάς 1, Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 1, Μιράλης 1

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Φοξ): Χάουντεν 3, Κάμπελ 2, Μπίντσουορθ 2, Μίλερ 2, Γουντς 1, Κλίλαντ 1, Γιάνγκερ 1, Ουάλαν 1

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα