Η 10η ημέρα των Ελλήνων

Gazzetta team
Η 10η ημέρα των Ελλήνων

bet365

Υδατοσφαίριση, στίβος, συγχρονισμένη κολύμβηση και ιστιοπλοΐα περιλαμβάνει το «γαλανόλευκο» πρόγραμμα της 10ης ημέρας στο Λονδίνο, με την Εθνική μας να δίνει καθοριστικό ματς για την πρόκριση.

Στην ελληνική ομάδα πόλο των ανδρών στρέφεται όλο το ενδιαφέρον. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται στις 13:20 κόντρα στην Αυστραλία, για την 5η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου, διεκδικώντας την είσοδό της στην κορυφαία οκτάδα του ολυμπιακού τουρνουά.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:00 οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζονται στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου και διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στην τελική 12άδα, έχοντας ήδη κατακτήσει την όγδοη θέση στο τεχνικό.

Στο στίβο η Μαρία Μπελιμπασάκη είναι η μοναδική που αγωνίζεται, λαμβάνοντας μέρος στα προκριματικά των 200μ (τρίτη σειρά) στις 21:36.

Στην ιστιοπλοϊα, ολοκληρώνεται με τις δύο τελευταίες κούρσες ο αγώνας στην κατηγορία 49er, με τους Διονύση Δήμου και Μιχάλη Πατενιώτη μετέχουν από ελληνικής πλευράς, ενώ με την 7η και 8η ιστιοδρομία συνεχίζονται τα 470 ανδρών, όπου συμμετέχουν οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα