Οι Έλληνες την 9η ημέρα

Gazzetta team
Οι Έλληνες την 9η ημέρα

bet365

Στον στίβο, την ιστιοπλοΐα και τη συγχρονισμένη κολύμβηση, που κάνει πρεμιέρα, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των γαλανόλευκων χρωμάτων, κατά την 9η ημέρα του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα διεξαγωγής της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης στο Λονδίνο και οι ελληνικές συμμετοχές, μέρα με τη μέρα, μειώνονται.

Την Κυριακή (5/8) η αρχή θα γίνει με την Κωνσταντίνα Κεφαλά, η οποία στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα λάβει μέρος στον Μαραθώνιο, που κάνει εκκίνηση στις 13:00.

Στις 14:00 ο Βύρωνας Κοκκαλάνης θα ολοκληρώσει τις προσπάθειές του στα RSX ανδρών με την 9η και 10η ιστιοδρομία, ελπίζοντας ότι θα βρίσκεται στην τελική δεκάδα των αθλητών που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια, ενώ η Αγγελική Σκαρλάτου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών θα αγωνιστεί στις ίδιες κούρσες, χωρίς να έχει ελπίδες για τη medal race. Επίσης, οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης θα μετάσχουν στην 12η και 13η ιστιοδρομία των 49-er.

Πρεμιέρα για τα αγωνίσματα της συγχρονισμένης κολύμβησης, όπου υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, με το δίδυμο των Δέσποινας Σολωμού και Ευαγγελίας Πλατανιώτη να αγωνίζονται στις 17:00 στο τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικού στο ντουέτο.

Το ελληνικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στις 21.05 με τη συμμετοχή του Κώστα Μπανιώτη στα προκριματικά του ύψους. Ο Έλληνας άλτης θα έχει δύσκολη αποστολή, με προσωπικό ρεκόρ φέτος στα 2.25μ, ενώ το όριο πρόκρισης για τον τελικό της Τρίτης (7/8) είναι στα 2.35μ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα